Website laten maken

Website laten maken voor €349,-.

Voor een nieuwe website ben je hier aan het juiste adres. Alle websites die ik maak zijn volledig origineel, schalen naar ieder gewenst scherm en passen precies bij de stijl van jouw bedrijf. Modern, snel en veilig. En dat al voor €349,-.

Redenen om voor mij te kiezen

Design

Het design is altijd origineel en past bij je bedrijf. Daarnaast kun je zelf eenvoudig je website beheren.

Teksten optimaliseren

Teksten kan ik voor je herschrijven zodat je hoger in Google komt te staan.

Persoonlijke aandacht

Ik vind het belangrijk dat we elkaar een aantal keer spreken, zodat ik je wensen goed kan vertalen.

Met welke doelgroepen werk ik?

Ik richt mij voornamelijk op starters en MKB’ers. Voor deze doelgroep is een website cruciaal om klanten binnen te halen en te behouden. Val je niet binnen mijn doelgroep? Dan kun je uiteraard nog steeds bij mij terecht.

Kan ik mijn eigen website onderhouden?

Ja, dat kan. Je website gaat gebruik maken van WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem waarmee je een voudig zelf onderdelen van je website kunt aanpassen. Ik voorzie je van de nodige uitleg en ben ook altijd bereikbaar voor ondersteuning. Lees meer over WordPress.

Hoelang duurt het voordat de website klaar is?

Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van de grootte. Vaak als ik wat meer informatie heb over je wensen, dan kan ik een betere inschatting maken. In principe kun je er vanuit gaan dat je website binnen 2- tot 3 weken online kan staan. 

Komt mijn website bovenaan in Google?

Het is een kunst om jouw website bovenaan de zoekresultaten van Google te krijgen. Google kijkt naar een aantal voorwaarden die terug moeten komen op de website. Hoe relevanter de pagina en hoe beter je aan die voorwaarden voldoet, hoe hoger je plek op de lijst. Ik ga er voor zorgen dat je pagina’s zo optimaal mogelijk zijn voor het beste resultaat. Lees hier een goed artikel over Search Engine Optimalization (SEO).

Neem vandaag nog contact op

Kies voor een partner die je helpt om de eerste stappen te zetten naar je eigen website. Je website is snel online en klaar om in de toekomst te groeien! Enthousiast geworden? Schroom dan niet om contact op te nemen.