Website design

Voor wie op zoek is naar een frisse website.

Al een aantal jaar maak ik websites en creëer ik te gekke online platforms die starters en MKB’ers verder helpen. Alle websites zijn volledig origineel, schalen naar ieder gewenst scherm en passen precies bij de stijl van het bedrijf. Modern, snel en veilig.

Bekijk hieronder mijn portfolio en doe alvast wat inspiratie op! 

Portfolio

Regio Klein Gelderland

Scouting Regio Klein Gelderland verzorgt activiteiten voor aangesloten scoutinggroepen en organiseert het jaarlijks een aantal trainingen om jeugd- en kaderleden op te leiden.

Acupunctuur de Liemers

Acupunctuur de Liemers is gespecialiseerd in acupunctuur zonder naalden. Gevestigd in Westervoort behandelt zij kinderen maar kunnen ook volwassenen er terecht.

Boer en van Wees

Boer & van Wees Advocaten in Arnhem is een advocatenkantoor met veel kennis en ervaring in de civiele en bestuurlijke rechtspraktijk. Eén van de eerste klanten van About the Page.

VVO 5

Het 5e team van voetbalvereniging VVO bestaat uit een mengelmoes van jong en oud. Voetbal staat centraal, maar daarnaast is het ook een team dat houdt van een biertje en gezelligheid.

WordPress 

Alle websites maken gebruik van WordPress, ’s werelds grootste Content Management Systeem. Een pakket dat gebruikersvriendelijk is om je website up-to-date te houden, zelfs als geen ervaring hebt met websites.