Website van VVO

Een multifunctionele website vol met teaminformatie, wedstrijduitslagen, spelerslijst en vooral een plek om samen te komen. In samenspraak met VVO 5 heb ik een nieuwe website gemaakt die deze behoeften realiseert.

Wat de opdrachtgever vindt

Onze website was wat verouderd en op aanraden van Bjorn hebben we eens vrijblijvend gesproken over de mogelijkheden en al snel werden we enthousiast. Tijdens een eerste afspraak hebben we onze wensen besproken en uitgangspunten bepaald, waarmee Bjorn aan de slag is gegaan om een eerste concept te maken. De nieuwe website lijkt dan ook, op wat kleine aanpassingen na, op hetgeen Bjorn heeft gepresenteerd als het eerste concept.

De vragen die we hadden zijn adequaat beantwoord of werden direct opgelost door Bjorn. Daarnaast heeft hij de site voorzien van een gebruiksvriendelijk beheersysteem waardoor we zelf de website kunnen beheren, iets wat met de oude website een stuk lastiger was. Kortom, het enthousiasme wat Bjorn had om onze website te vernieuwen, de manier waarop hij omging met onze vragen en ook het eindresultaat stelt ons erg tevreden. Onze website kan er weer jaren tegenaan!

Namens VVO 5,

Sander

Teamcöordinator VVO 5, Voetbalvereniging Olympia