Ondersteuning

Vragen over je website, hardware of software

Problemen met je computer

Vastgelopen met de computer of laptop? Dan kan ik je helpen. Vanaf afstand kan ik altijd met je meekijken en lossen we het direct samen op.

Ondersteuning bij WordPress

Je website is continu in beweging, het verandert mee met je bedrijf. Ik kan er voor zorgen dat je website binnen no-time er weer veilig en fris bij staat.

Hulp bij software

Binnen je bedrijf gebruik je verschillende soorten software die essentieel zijn voor je bedrijf. Ik kan je helpen bij het instellen en configureren.

Niemand heeft zin in computerproblemen

Ben je vastgelopen met je computer of laptop, dan kan ik je helpen. Vanaf afstand kan ik samen met je meekijken naar je probleem. Het is net alsof ik naast je zit, en dat maakt het ook eenvoudig om het uit te leggen en begrijpen we elkaar sneller. We lossen het dan samen op, zodat je de volgende keer ook zelf het probleem kan herkennen.

Van het sneller maken van je huidige laptop, tot een complete nieuwe installatie van het besturingssysteem.

Ondersteuning bij WordPress

Je website is continu in beweging, het verandert mee met je bedrijf. Misschien heb je vragen over je hoe bepaalde zaken op je website goed kunt aanpassen, of heb je hulp nodig bij het onderhouden van bepaalde functionaliteiten. Onderhoud aan een website is noodzakelijk, want gaten in de beveiliging van WordPress en plugins moeten zo snel mogelijk gedicht worden. Ik zorg ervoor dat je website binnen no-time er weer veilig en fris bij staat.

Tip: Helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud? Kijk ook eens bij mijn Beveiliging & Onderhoud pakket.

Hulp bij software

Binnen je bedrijf heb je verschillende soorten software nodig variërend van een Office pakket tot een uitgebreid boekhoudpakket. Al deze software is essentieel om je bedrijf aan de gang te houden. Een probleem daarmee is dan ook heel erg vervelend. Ik kan je helpen om je software zo in te richten, dat je er prettig mee kunt werken. Dit kan vanaf afstand, net alsof ik naast je zit. We lossen het dan samen op, zodat je de volgende keer ook zelf bepaalde instellingen kunt corrigeren of aanpassen.