Bijna iedere dag maak ik gebruik van Microsoft Word, Excel en Powerpoint. Al jaren is het Office pakket de standaard bij veel bedrijven en huishoudens. Het Office pakket is dan ook een goede toevoeging aan je computer. Echter heeft het ook een nadeel, het kost je al snel meer dan €250,-.  Veel mensen kozen dan ook voor de illegale manier. Gelukkig hoeft dat niet meer, want Microsoft heeft namelijk iets nieuws! Voor een klein bedrag per maand kun je genieten van het complete Office pakket op je computer, telefoon en tablet. Maar dat is nog niet alles..!

Maak kennis met Office 365 Home

office-logo_v3Office 365 Home is een abonnement voor €10,- in de maand waar je 5 gebruikers aan kunt koppelen. Deze 5 gebruikers kunnen vervolgens gebruik maken van de volgende diensten:

  • 5x Office 2013 op je computer of laptop
  • 5x Office 2013 op je smartphone of tablet
  • 5x Office 2013 via het internet
  • 5x 1000GB OneDrive opslag per gebruiker (Als je dus veel bestanden op het internet bewaard is dit best handig!)
  • 5x 60 minuten Skype tegoed per gebruiker

Het klinkt haast alsof het niet waar kan zijn, maar zelf heb ik het nu ook al twee maanden in gebruik. Geen gedoe meer met installatiecodes en updates. Wat mij betreft is het die €10,- meer dan waard.

Probeer het één maand gratis

Microsoft bied je een maand de tijd om het gratis uit te proberen. Ben je na een maand niet tevreden of vind je het abonnement die €10,- niet waard, dan kun je het meteen weer opzeggen. Overigens geldt dit voor de gehele abonnementsduur. Je zit niet vast aan een jaarcontract, je kunt gewoon per maand de hele boel opzeggen.

Combineer en profiteer nog meer

Naast het Office 365 Home pakket is er ook nog het Office 365 Personal pakket voor €7,- in de maand. Dit is hetzelfde pakket als het Home pakket, echter kun je hier maar 1 gebruiker op kwijt. Als je dus slim bent neem je het duurdere Home pakket en vind je 4 anderen die met jou de kosten willen delen. Zo profiteren jullie alle 5 van alle functies en betaal je maar €2,- in de maand.

[su_button url=”http://products.office.com/nl-NL/compare-microsoft-office-products” target=”blank” background=”#33363B” icon=”icon: windows”]Lees meer op de Office website[/su_button]

 

Andere tips over Office?

Nog relevante tips voor Office die je met mij en de rest wil delen? Laat dan een bericht achter onderaan deze pagina!