Eindelijk is hij er dan! Mijn eigen website gebouwd op WordPress 4.1.  Samen met een prachtig thema heb ik het uiterlijk naar eigen wens kunnen inrichten. Het heeft even geduurd, want tevreden ben ik eigenlijk nooit. Nu is het tijd om bjornpeters.com in gebruik te nemen. Via deze website wil ik in de toekomst mijn ICT-diensten aanbieden. Deze diensten zijn niet nieuw of innovatief, het is alleen wel zo handig dat je weet wat ik voor je kan betekenen. Daarnaast ga ik bloggen, ook dat is niet nieuw. Voor mij echter wel, dus dat is best spannend.

Een blog schrijven is namelijk niet iets wat je zomaar doet. Tenminste, dat vind ik. Vaak schrijf je een blog met een bepaalde intentie. De laatste tijd heb ik steeds meer de drang om mijn gedachten te vertalen in tekst en dat te delen met de wereld. Waarom? Omdat ik graag mijn mening geef over dingen die mij interesseren of opvallen.

Dat betekent dus dat ik regelmatig mijn gedachten ‘op papier’ zal zetten die te maken hebben met alledaagse activiteiten en/of gebeurtenissen. Daarnaast zal internet, communicatie en technologie ook een grote rol spelen, want daar heb ik veel mee te maken.

Ik ben benieuwd hoe deze website zich in de komende tijd gaat ontwikkelen. We gaan het meemaken!