bjornpeters.com is nu About the Page

Tijd voor iets nieuws

bjornpeters.com is nu About the Page

Tijd voor iets nieuws

Toen ik begon met bjornpeters.com had ik nooit gedacht dat ik uiteindelijk wel een leuke naam voor mijn webbureau zou kunnen vinden. Het is echter toch gelukt: About the Page. Nog steeds dezelfde Bjorn, maar met een leukere naam en een typisch logo. Ik blijf doorgaan met het aanbieden van verschillende diensten die jou online verder helpen. Vrijblijvend en laagdrempelig voor iedereen.

Website design

In de afgelopen drie jaar dat ik bezig ben met website design heb ik een hoop geleerd. Nieuwe inzichten bieden kansen om nét dat stapje verder te gaan. Ervaring leert dat een goed plan en een passend doel net zo belangrijk is. Ik help je daar graag bij zoals ik ben: Eerlijk, open en recht door zee. Samen met jou maken we een te gekke online presentatie en leer je snel over internetmarketing!

Hosting voor je website

Website eenmaal gemaakt, moet deze online gestald worden. Dit kan bij mij, ik zorg ervoor dat mijn servers altijd up-to-date zijn met de laatste beveiligingsinstellingen. Alle servers staan in Nederland en vallen dus onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Ook als je geen website bij About the Page hebt laten maken ben je van harte welkom!

Hulp bij…

We leven steeds meer in een digitale wereld. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wat we nodig hebben zoeken we op via websites. Maar wat als jouw website of computer niet goed meer werkt?

Met die gedachte bied ik vanuit mijn opleiding en ervaring hulp bij het oplossen van je probleem. Of het nu gaat om je complexe website, of de computer thuis die niet zo lekker meer werkt. Neem contact op en dan los ik het snel voor je op.