Vraag & antwoord

Antwoord op de meest gestelde vragen
Welke diensten bied je aan?
Er gebeurt een hoop! Er zijn verschillende projecten zoals een ontwikkeling van een nieuwe website, redesign van een bestaande website, website beveiliging, SEO, webhosting, ondersteuning aan hardware & software en nog veel meer..

Vanuit webdesign ben ik vooral bezig met het opstarten van een website, deze schaalbaar maken, vindbaar maken op zoekmachines en het zorgen dat de website en snel en veilig is en blijft. Daarnaast assisteer ik bij het invullen van de content en denk ik mee bij het visueel maken van je ideeën.

Navigeer via het menu bovenaan de pagina naar de verschillende pagina’s om meer te weten te komen over mijn diensten.

Werk je met een uurtarief?

Bij ieder project kijk ik naar de grootte, deadline en functionaliteiten. Kortom; Projecten zijn erg verschillend. Daarom kies ik er het liefst voor om een vaste prijs af te spreken.

Komt het toch beter uit om een uurtarief af te spreken, of is er slechts voor een paar uur ondersteuning nodig, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Per uur reken ik €25,- exclusief BTW voor minimaal twee uur.

Wat zijn de kosten van een website?
Dit is sterk afhankelijk van de grootte en functionaliteiten. Het is moeilijk vooraf in te schatten wat een website kost. Aan de hand van de volgende vragen creëren we een beter beeld over de prijs.

  • Wat is het doel van je website?
  • Wie wil je bereiken met je website?
  • Welke functionaliteiten moet de website bevatten?
  • Zijn er al teksten en afbeeldingen, of moeten deze nog gemaakt worden?

Hierdoor kan ik de scope van ons project bepalen. Het is wel goed om te weten dat een nieuwe website een investering in de toekomst is, geen kostenpost. Uiteindelijk zal je website een belangrijke inkomstenbron zijn voor je bedrijf en ben je beter af met een goede website.

Een gemiddeld project komt uit tussen de €500,- en €2500+,- wat dus compleet afhankelijk is van de scope, functionaliteiten, grootte van de website etc. Na het opleveren van de website voorzie ik je ook van de nodige persoonlijke ondersteuning zodat je het maximale uit je website kunt halen.

Ben je op zoek naar een goedkopere website, kijk dan eens naar alternatieven als Wix of Jimdo en ervaar zelf hoe dat gaat 😉

Wat houdt website design in?
Website design begint met het vaststellen van je online strategie. Ik luister naar je vragen en ideeën waarna ik een passend concept ontwikkel. Een concept dat klanten trekt, maar ook representatief is voor jouw bedrijf. Maak je geen zorgen over het proces, ook als je voor de eerste keer met een ontwikkelaar aan de slag gaat komt het helemaal in orde. Ik zal zorgen dat het duidelijk en laagdrempelig blijft.
Kom je op afspraak langs?

Tuurlijk! Ik werk vanuit Rotterdam en omgeving. Het is geen probleem om binnen dit gebied vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan. Indien ik langer moet reizen kunnen we een reisvergoeding afspreken, maar neemt nog niet weg dat ik graag met je in gesprek ga!

Wat is de doorlooptijd van een website?
Na de eerste contactmoment en het ophalen van de benodigde informatie, die nodig zijn voor het starten van het project, probeer ik binnen twee- tot drie weken het eerste concept af te hebben. Dit is dan het eerste raamwerk van je website.

Hierna volgt de eerste feedbackronde en het goedkeuren van het definitieve concept. Hebben we dit vastgesteld, dan start het daadwerkelijke ontwikkelproces. Over algemeen duurt dit drie- tot vier weken.

Hoe zit het met de betaling?

Als we met elkaar een overeenkomst aangaan dan spreek ik over het algemeen af dat 50% van de prijs vooraf betaalt wordt en de overige 50% na het afronden van het project. Je ontvangt hiervan netjes facturen. Voor grotere projecten is er de mogelijkheid om hier andere afspraken over te maken.