About the Page

Omdat mensen helpen gewoon heel erg leuk is

Bjorn Peters

Mijn naam is Bjorn en met About the Page help ik jou en je bedrijf de weg juiste weg te vinden op het internet. Of het nu gaat om een nieuwe website, social media of ondersteuning, ik zorg ervoor dat we er samen uitkomen. Dit doe ik naast mijn vaste baan, waar ik System Administrator ben. Mensen helpen is iets wat ik dagelijks doe en ben daarin altijd bezig om mijn werk begrijpelijk te maken. En als dat lukt, voelt dat als een enorm succes.

Wat maakt een website succesvol?

 Een website is essentieel voor ieder bedrijf, groot of klein. Denk er maar eens over na; Op het moment dat je op zoekt bent naar meer informatie over een dienst of product, typ je via een zoekmachine je vraag in. Je verwacht dan direct duidelijke informatie op de website van de fabrikant of dienstverlener. Is dat er niet, dan haak je waarschijnlijk af en vind je op diezelfde zoekpagina genoeg alternatieven. Daar gaan je potentiële klanten…

Een goede website heeft duidelijke informatie, staat op de eerste pagina van zoekmachines en spreekt een bepaalde doelgroep aan. Verder moet de website toegespitst zijn op de behoefte van je klanten of doelgroep, je wil ze namelijk ergens in voorzien.

Bezoekers willen je bedrijf eerst leren kennen voordat ze zaken met je willen doen, zorg dus dat de website ze in jou laat vertrouwen!